Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні продовжується п’ятий етап вакцинації проти COVID-19

Інформаційне повідомлення
13.08.2021

Хто може вакцинуватись в Україні?

  • Усі охочі українці старші 18 років,
  • іноземці, які мають посвідку на постійне проживання в Україні,
  • особи, які подалися на статус біженця в Україні або вже отримали цей статус.

Ви можете записатися на вакцинацію до зручного для вас пункту щеплення чи центру масової вакцинації. Контакти та адреси центрів можна знайти на https://list.covid19.gov.ua/ та за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19. Якщо вам відмовляють у вакцинації через нестачу вакцин, звертайтеся Департаментів охорони здоров’я ОДА/КМДА за контактами: https://moz.gov.ua/regionalni-upravlinnja.
Якщо ви працівник охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, військовий чи працівник державних органів влади, зверніться до вашого роботодавця, щоб він сконтактував із регіональним координатором і вас вакцинували за місцем роботи. Або оберіть найближчий пункт чи центр вакцинації. Контакти регіональних координаторів можна отримати в Департаментів охорони здоров’я ОДА/КМДА.
Колективи з понад 50 осіб, охочих щепитися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації за місцем роботи за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.
Якщо ви не можете самостійно пересуватися, викличте мобільну бригаду з вакцинації додому за телефоном контакт-центру 0 800 60 20 19 або за допомогою сімейного лікаря.
Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя, можуть вакцинуватися проти COVID-19 в окремих пунктах щеплення на підконтрольних Україні територіях Донецької, Луганської та Херсонської областей. Перелік пунктів – https://bit.ly/2T0bcC3. Для цього вам необхідно зателефонувати до контакт-центру 0 800 60 20 19.
Важливо! Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже тепер кожен охочий може записатися безпосередньо на саме щеплення.
Усі вакцини, які використовує Україна, ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя. Допоможіть записатися на щеплення від COVID-19 своїм близьким та зробіть це самі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше