Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Адаптивний карантин подовжено до 31 серпня 2020 року

Новина
22.07.2020
Сьогодні Уряд на своєму засіданні прийняв рішення про продовження адаптивного карантину в Україні до 31 серпня. В той же час, буде змінено підходи на регіональному рівні в залежності від захворюваності на коронавірус в кожній окремій області.
 
Міністерство охорони здоров'я України розділить всі регіони на "зелену", "жовту" і "червону" зони. Залежно від епідситуації, в регіоні діятиме або легкий карантин, або жорсткий.
 
Для нашої Херсонщини, яка за попередніми оцінками попадає у "зелену" зону, це можливість завдяки легкому карантину підвищити економічну активність, а також, ми сподіваємось, відновити роботу закладів харчування та нічних клубів після 23:00.
Чекаємо текст рішення Кабінету Міністрів України і готуємось до проведення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше