Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське опитування для актуалізації Стратегії розвитку Станіславської громади

Оголошення
16.06.2024
Шановні мешканці Станіславської територіальної громади!
В рамках програми міжнародної технічної допомоги USAID "Decentralization Offering Better Results and Efficiency (DOBRE)" в громаді відбувається процес оновлення Стратегії розвитку громади - документу, важливого, як з точки зору можливостей співробітництва громади з міжнародними та вітчизняними партнерами, так і з точки зору виконання вимог законодавства.
Важливою частиною процесу розроблення Стратегії є дослідження думки мешканців щодо найбільш болючих проблем громади та можливостей її розвитку в майбутньому.
Закликаємо Вас взяти участь у цьому дослідженні. Для цього прохання перейти за посиланням, вказаним нижче, та відповісти на питання онлайн-анкети:
https://www.webankieta.pl/ankieta/1246854/stanislav.html
 
Заздалегідь дякуємо за активну громадську позицію!
Термін реалізації дослідження по 28 червня.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше