Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Оголошення
15.12.2020

18 грудня  2020 року (п’ятниця) о 13 годині 00 хвилин  в приміщенні Станіславської сільської ради (с. Станіслав, вул. Свободи 15) відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  • Про внесення змін до місцевих Програм;

(Доповідає: в.о. начальника відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Волос Л.В.)

  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019 року № 689/1016 «Про сільський бюджет на 2020 рік»;

(Доповідає: в.о. начальника відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Волос Л.В.)

  • Про внесення змін до рішення LХІІІ сесії Олександрівської сільської ради VІІ скликання від 20.12.2019 року № 449 «Про сільський бюджет на 2020 рік».

(Доповідає: староста села Олександрівка Каменецька Н.О.)

  • Про внесення змін до рішення LХІІІ сесії Олександрівської сільської ради VІІ скликання від 20.12.2019 року № 448 «Програма соціально-економічного та культурного розвитку села Олександрівка на 2020 рік».

(Доповідає: староста села Олександрівка Каменецька Н.О.)

  • Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Станіславської територіальної громади на 2021 рік та місцевих Програм.

(Доповідає: заступник з питань діяльності виконавчих органів сільського голови Завещана О.Л.; по Програмі із земельних питань Загоровська Л.В.)

  • Про проект бюджету Станіславської сільської ради на 2021 рік.

(Доповідає: в.о. начальника відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Волос Л.В. та Писаренко О.А.)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше