Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нові будівельні послуги на Порталі Дія

Інформаційне повідомлення
08.12.2023

Відтепер при отриманні будівельних послуг на порталі Дія користувачі зможуть вносити зміни в уже подане повідомлення, а більшість даних у заяві підтягуватимуться автоматично з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Це значно прискорить подання заяви і мінімізує технічні помилки.

З 2020 року процес отримання послуг змінювався, а зараз ми провели масштабну модернізацію, щоб користуватися сервісом стало ще зручніше. З головних змін — можливість редагувати повідомлення та виправляти технічні помилки.

Також більшість даних у заяві підтягуватимуться з ЄДЕССБ. Це прискорить подання заяви і мінімізує кількість відмов від органів контролю, причиною яких були саме технічні помилки, допущені під час внесення відомостей вручну замовниками.

На порталі Дія доступні 3 модернізовані послуги:

Послуги на основі будівельного паспорта, який визначає вимоги до розміщення та будівництва будинків, — одні з найпопулярніших серед будівельних сервісів. На порталі Дія майже 40% від усіх заяв на отримання послуг з будівництва пов’язані саме із цим документом.

Модернізація послуги проведена в співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства цифрової трансформації за підтримки USAID / UK aid проекту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше