Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови зі святом 9 Травня

Привітання
09.05.2020
Шановні жителі Станіславської громади!
 
9 Травня це – особливий день. День Перемоги завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.
У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
 
Cвята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.
 
У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей.
 
Вічна їм, світла пам’ять. Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.
 
Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.
 
Дозвольте побажати вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму якнайбільше радісних, щасливих днів. Лише мирного неба, у домівках – достатку, а в душі – спокою і радості!
 
Не менш страшна війна триває і зараз на Сході України. Вшануймо всіх героїв Небесної Сотні, учасників антитерористичної операції, які поклали свої голови за нашу землю. Вічна пам’ять кожному військовослужбовцеві, який віддав своє життя за кожного з нас.
 
З повагою,
Станіславський сільський голова Володимир Желуденко
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше