Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Містобудування та землевпорядкування
20.03.2020

Станіславська сільська рада відповідно до положень  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 р. «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» повідомляє, що з 20 березня 2020 року розпочинається процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті державного планування – містобудівної документації на місцевому рівні «Детальний план території   земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою: с. Станіслав. вул. Молочна, 30 у зв’язку із збільшенням площі земельної ділянки гр. Побережному О.О. згідно рішення від 25.07.1991 року №38 з 0,12 на 0,18 га », з розділом «Охорона навколишнього природного середовища» (звіт про стратегічну екологічну оцінку), у якому наявна екологічна та пов`язана зі здоров`ям населення інформація.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації з розділом «Охорона навколишнього природного середовища» (звіт про стратегічну екологічну оцінку), а також подати пропозиції (або зауваження) у письмовому вигляді (у тому числі в електронній формі) можна до 21 квітня 2020 року включно за адресою: 75051, Херсонська область, Білозерський район, с. Станіслав, вулиця Свободи, 15; тел.  (05547) 5-32-67; e-mail: stanislav_sr@meta.ua.),  відповідальна особа: начальник відділу архітектури, містобудування, земельних відносин та житлово-комунального господарства Станіславської сільської ради Безродня Вікторія Володимирівна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше