Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Станіславській громаді 22-23 лютого 2020 року проведе серію воркшопів «Громади: дорожня карта рішень»

Новина
03.03.2020
В рамках просвітницького проекту з децентралізації «Громади: дорожня карта рішень», який реалізується ТСН спільно з Посольством Великої Британії в Україні в Станіславській громаді 22-23 лютого 2020 року проведе серію тренінгів, учасниками яких стали активні мешканці громад, небайдужа молодь, представники місцевої влади.
Протягом дводенних воркшопів працювали над пошуком нових ідей у розвитку зеленого туризму, вирішенням проблем у сфері екології та написанням проектних заявок.
Дякуємо тренерам за професіоналізм, подачу матеріалу в ігровій формі, можливість мислити, виходячи за рамки. Радує що є в громаді ті хто прагне змін і покращення, кому цікаво та не байдуже. Та віримо що ті напрацювання, цілі які сьогодні були прописані командою громади не залишуться лише на папері.
Переглянути сюжет заходів на Херсонщині можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=JnVHIEqs-hQ&t=158s
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше