Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На вебпорталі ДПС є зразки заповнення одноразової декларації

Інформаційне повідомлення
05.09.2021

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що у банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі ДПС України розміщено зразки заповнення одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Зразки містяться за посиланням.

Приклад 1 – це універсальний зразок для заповнення одноразової (спеціальної) добровільної декларації, що подається до Державної податкової служби України з 1 вересня 2021 року по 1 березня 2022 року.

Приклад 2 – є зразком для заповнення одноразової (спеціальної) добровільної декларації, що подається до Державної податкової служби України з 1 вересня 2021 року по 1 березня 2022 року зі сплатою збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування трьома рівними частинами.

Нагадуємо, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування буде відбуватися шляхом подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету у розділі «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація».

З особливостями заповнення та подання декларації можна ознайомитися у розділі «Одноразове добровільне декларування» за посиланням.

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше