Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завершення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації  «Генеральний план села Софіївка Херсонського району Херсонської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту «Генеральний план села Софіївка Херсонського району Херсонської області»

Оголошення
23.10.2021

Керуючись ст.ст. 17, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» виконавчий комітет Станіславської сільської ради повідомляє про завершення процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Софіївка Херсонського району Херсонської області».

Генеральний план села Софіївка Херсонського району Херсонської області розроблено відповідно до рішення Станіславської сільської ради №447/774 від 03.05.2021 року.

Згідно з п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»  матеріали проекту Генерального плану села  Софіївка та звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту генерального плану  села  Софіївка знаходилась в приміщенні Станіславської сільської ради, вул. Свободи, 15 в с.Станіслав, в приміщенні сільського клубу с.Софіївка, вул.Шмідта,33, оприлюднені на офіційному веб-сайті Станіславської сільської територіальної громади.

Розгляд проекту та врахування пропозицій тривав протягом 1 місяця  з дня публікації повідомлення про початок громадських слухань в газеті «Придніпровська зірка» № 38 (8433) від 17.09.2021 року та офіційному веб-сайті Станіславської сільської територіальної громади.

Громадські обговорення проекту Генерального плану села  Софіївка та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту генерального плану села  Софіївка Херсонського району Херсонської області відбулись 29.09.2021 року в приміщенні Станіславської сільської ради та 18.10.2021 року в приміщенні сільського клубу  села Софіївка.

У встановлений місячний термін з дати публікації повідомлення (з 17.09.2021 по 18.10.2021), пропозицій від громадськості щодо врахування громадських інтересів у проекті генерального  плану, не надійшло.

У зв'язку з відсутністю пропозицій громадськості, потреби в утворенні погоджувальної комісії немає.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше