Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Оголошення
17.02.2020

18 лютого 2020 року (вівторок) о 16 годині 00 хвилин в приміщенні Станіславської сільської ради відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Порядок денний:

  • Про розгляд подання директора Станіславського ЗПЗСО ім. К.Й. Голобородька Ференц Д.В. від 17.02.2020 року № 17. (Розгляд звіту про незалежну оцінку майна)

(Доповідає: директор Станіславського ЗПЗСО ім. К.Й. Голобородька Ференц Д.В., секретар ради Завещана О.Л).

  • Про затвердження актів приймання-передачі майна від комунального закладу «Білозерська районна бібліотека ім. Петра Григоренка». (Станіславська сільська бібліотека та Широкобалківська сільська бібліотека)

(Доповідає: директор КЗ КДК Станіславської сільської ради «Ліде» Симоньянц С.М., секретар ради Завещана О.Л.)

  • Про внесення змін до проекту рішення від 29.01.2020 року «Про початок ліквідації Відділу освіти, молоді та спорту Станіславської сільської ради».

(Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)

  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019 року № 868/1013 «Про затвердження місцевих Програм»;

(Доповідає: начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Сміюха Н.В.)

  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019 року № 689/1016 «Про сільський бюджет на 2020 рік»;

(Доповідає: начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Сміюха Н.В.)

  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019 року № 696/1023 «Про затвердження структури, загальної чисельності апарату Станіславської сільської ради та її виконавчих органів на 2020 рік»;

(Доповідає: секретар ради Завещана О.Л)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше