Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурсний добір на посаду завідувача комунального закладу Софіївський сільський клуб Станіславської сільської ради Херсонської області.

Оголошення
29.12.2021

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Станіславської сільської ради Херсонської області  оголошує конкурсний добір  на посаду  завідувача  комунального закладу  Софіївський  сільський клуб Станіславської сільської ради Херсонської області.

Вимоги до кандидата: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність  за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Заробітна плата становить 6000,00 грн, нарахування проводяться згідно  наказу Міністерства культури  від 18.10.2005 року  № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки»  та відповідного стажу.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу (з 24.12.2021 року по 22.01.2022 року включно) подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.
  • Конкурс полягає у публічному представленні кандидатом презентації проєктів програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Заяви на участь приймаються до 22 січня 2022 року включно за поштовою адресою: 75051, Херсонська область, Херсонський район, с. Станіслав, вул. Свободи, 15,  відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Станіславської сільської ради  Херсонської області та електронною адресою  viddilosvitu_stanislav@ukr.net.

Телефони для довідок: (05547) 53-2-67, (099)964-80-78.

Дата початку приймання документів: 24 грудня 2021 року.

Дата початку формування конкурсної комісії: 22 січня 2022 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше