Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома жителів громади

Оголошення
17.03.2020

З метою запобігання поширенню короно вірусу COVID-19 в Україні , Кабінет Міністрів ухвалив постанову з доповненнями про ряд запобіжних дій в країні. Головне чітко виконувати всі рекомендації, правила особистої гігієни, та мінімізувати контакту з іншими людьми
Про ситуацію в Станіславській громаді станом на 17 березня 2020 р.
На засіданні Виконавчого комітету Станіславської сільської ради від 17 березня 2020 року було вирішено заборонити:
 з 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;
 з 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (кафе), торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.
 Вжито заходів до негайного припинення роботи ринків та стихійної торгівлі на території Станіславської сільської ради. В закладах освіти Станіславської сільської ради призупинено навчання.
Батькам звернути увагу на те що карантин це не канікули! Діти навчаються дистанційно вдома. Перебування дітей на вулицях, в парках, біля водойм заборонено, це в першу чергу здоров’я вашої дитини.

Особистий прийом громадян працівниками відділу Центру надання адміністративних послуг здійснюватиметь за попереднім записом у телефонному режимі, телефон - (05547) 53148.

Особисті прийоми громадян підрозділами Станіславської сільської ради скасовано на час карантину, отримати інформаційні консультації та відповіді на питання можна в телефонному режимі, або онлайн в мережі фейсбук в особистих повідомленнях на офіційній сторінці сільської ради.

При виникненні потреби громадян у наданні медичної допомоги узгоджуйте питання з сімейним лікарем та/або зателефонуйте до реєстратури Станіславської амбулаторії ЗПСМ за номером 0669097698, мінімізувавши відвідування лікарні самостійно. Не займайтеся самолікуванням вдома, консультуйтеся зі своїм сімейним лікарем!

Працівниками КУ «Центр з надання соціальних послуг» Станіславської сільської ради створено умови щодо забезпечення осіб похилого віку та малозахищених верств населення, які мають найбільший ризик захворювання -- продовольчими товарами, ліками та предметами першої необхідності.
За консультацією звертатися за телефоном 0508418042.

З 19 березня буде призупинено перевезення маршрутними автобусами, допускається тільки виїзди автомобілем.


В першу чергу всі заходи спрямовані на зменшення поширенню короновірусу COVID-19 на території громади. Головне зберігати спокій, не панікувати, дотримуватися правил гігієни: часто та ретельно мити руки, пити по більше рідини. Краще відмінити подорожі та посидіти вдома час зі своїми рідними.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше