Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання круглого столу "Питання оподаткування та детінізації зайнятості населення"

Новина
27.02.2020

21 лютого в Станіславській громаді відбувся круглий стіл "Оподаткування та детінізація зайнятості населення" з представниками Білозерської державної податкої служби та Білозерської філії Херсонського центру зайнятості та місцевими підприємцями та представниками фермерських господарств. Було обговорено про шляхи та форми зайнятості, про види оподаткування, про всі можливі заохочення для підприємців. Щербина І.В. начальник Білощерської податкової служби наголосила - Не чекаючи проведення перевірки, своєчасно оформлюйте найнятих робітників, виплачуйте і відображуйте у звітності реальну заробітну плату. Пам’ятайте, ухилення від сплати обов’язкових платежів в усіх проявах, у т. ч. шляхом використання нелегальної найманої праці тягне фінансову, адміністративну та карну відповідальність. Водночас, офіційне оформлення працівників – це позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу та примноження прибутків.

Олена Розсуждай  начальник Білозерської філії Херсонського центру зайнятості виділила одну із найбільш фінансово цікавих послуг для роботодавців, яка сприяє легалізації зайнятості найманих працівників, – компенсація єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Також зазначила, що роботодавець, який відмовляється від офіційного працевлаштування працівників, створює негативний імідж свого бізнесу, втрачає репутацію і надійних партнерів. Короткострокова вигода завдяки несплаті податків не тільки призведе до настання фінансової відповідальності, але й негативно позначиться на роботі бізнесу у майбутньому.

?Окремо пані Олена зупинилася на безкоштовному здобутті освіти, а також підготовці та перепідготовці робітників в центрах професійно-технічної освіти, зокрема в Херсонський центр професійно-технічної освіти ДСЗ.
Керівниця закликала співпрацювати? із службою зайнятості. Адже роботодавці мають безліч переваг не лише в укомплектуванні вакансій, а й можливості отримати фінансову підтримку та індивідуальний супровід.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше