Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ініціативну групу Станіславської ОТГ обрано партнером компоненту «На варті інтересів бізнесу»

Новина
27.05.2020
У нас гарні новини! Завершено відбір учасників до Школи організацій з розвитку підприємництва: 2-й компонент «На варті інтересів бізнесу»!
 
Уважно вивчивши, всі заявки Станіславську ініціативну групу "Створення центру підтримки бізнесу та туризму" було відібрано до участі у Школі організаційт з розвитку підприємництва 2-й Компонент "На варті інтересів бізнесу"
 
Рухаємось далі і вже скоро розкажемо про наступні кроки!
 
Список відібраних організацій за посиланням: https://bit.ly/EEF_CEP
 
Школа організацій з розвитку підприємництва: 2-й компонент "На варті інтересів бізнесу" реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України"
 
Школа складається з двох компонентів. Фокус першого компоненту, що реалізується
CIVITTA – залучення малих та середніх підприємств до місцевого економічного врядування, налагодження діалогу та об’єднання зусиль влади та підприємців для місцевого економічного розвитку. Другий компонент, який реалізує Фонд Східна Європа, спрямований на моніторинг діяльності місцевої влади та збільшення прозорості у взаємодії локального бізнесу з владою.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше