Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нарада комісії ТЕБ та НС

Оголошення
30.04.2020
Сьогодні, 30 квітня 2020 року на нараді комісії ТЕБ та НС разом з головою району Андрієм Неділько та сільськими головами району обговорили про посилення заходів на період святкових та вихідних днів щодо заборони відвідування лісових насаджень, паркової та прибережної зон населених пунктів.
❗Доводимо до відома жителів нашої громади про необхідність дотримання передбачених карантинних та протиепідемічних заходів, а також про відповідальність за порушення вимог законодавства України та рішень сільської ради з питань боротьби з інфекційними хворобами.
❗Просимо утриматися від відвідування скверів, парків, зон активного відпочинку, берегової лінії Дніпро-Бузького лиману. На період вихідних на території громади патрулюватиме 3 групи оперативного реагування патрульної поліції з метою моніторингу дотримання карантинних заходів.
❗Також повідомляємо, що дозвіл на відкриття продовольчих ринків не поширюється на торгівельний майданчик у с. Станіслав, адже він не відповідає критеріям безпеки задекларованих Постановою Кабміну України. Отже торгівлю заборонено!
Бережіть себе!❤
Бажаємо всім здоров'я та 36,6!❤
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше