Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома жителів с. Широка Балка та с. Олександрівка

Оголошення
29.07.2021
До відома жителів с.Широка Балка
На підставі Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди» відповідно до розпорядження сільського голови від 01.07.2021 року № 104 «Про скликання громадських слухань», щодо перейменування в с.Широка Балка, назв вулиць: «Парижської Комуни», «Комунарів», «Карла Маркса», які будуть проводитись 01.08.2021 року по вулицях:
  • Парижської Комуни о 14:00 годині за адресою: с.Широка Балка, вул. Парижської Комуни біля будинку №16
  • Карла Маркса о 15:00 годині за адресою: с.Широка Балка, вул.Карла Маркса біля будинку №62 (магазин Гайдаш)
  • Комунарів о 16:00 годині за адресою: с.Широка Балка, вул. Комунарів біля будинку №8 (Муравського А.П)
З розпорядженням сільського голови можна ознайомитися у приміщенні Станіславської сільської ради та на сайті Станіславської сільської ради.
 
До відома жителів с.Олександрівка
На підставі Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди» відповідно до розпорядження сільського голови від 01.07.2021 року № 105 «Про скликання громадських слухань», щодо перейменування в с.Олександрівка нази вулиці провулок Колгоспний. Громадське слухання провести 01.08.2021 року о 10:00 годині за адресою:
  • с. Олександрівка вул. Миру,10 приміщення Олександрівського сільського Будинку культури.
З розпорядженням сільського голови можна ознайомитися у приміщенні Станіславської сільської ради та на сайті Станіславської сільської ради.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше