Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем місцевого самоврядування

Новина
07.12.2019

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники апарату сільської ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!
Щиро вітаємо Вас із Днем місцевого самоврядування!
Майбутнє України неможливе без децентралізації влади та розвитку місцевого самоврядування.
Наше свято – це добра нагода для підведення підсумків, аналізу зробленого та планів на майбутнє. Не дивлячись на серйозні випробування, з якими зіткнулася наша держава та місцеве самоврядування в останні роки, наша команда плідно працювала над вирішенням цілого ряду важливих соціально-економічних питань та розвитку нашої громади.
Від усього серця бажаємо всім міцного здоров'я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов'язків сприяють розбудові й розвитку міст і сіл, громад та всієї країни.Хай ваша професійність, досвід та висока відповідальність перед нашою громадою сприяють її розвитку та змінам на краще. Зі святом!!!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше