Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома жителів громади

Оголошення
26.03.2020

Кабінет Міністрів України запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні на 30 днів - до 24 квітня.

Крім того, ще на 30 днів будуть продовжені карантинні обмеження. Про це повідомив Прем`єр-Міністр України Денис Шмигаль на засіданні Уряду.

Згідно витягу  з протоколу №10 засідання  Кабінету Міністрів України  від  23 березня 2020 року   щодо запобігання розповсюдження  короновірусної інфекції COVID-19  субєктами господарювання  в сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування , пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами звязку, провадження банківської та страхової діяльності  запроваджено режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв.метрів площі торгівельного (операційного) залу при умові дотримання  дистанції між ними  не менше ніж 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.  Впровадженно масковий режим. 

Всі заходи спрямовані  для вбереження населення громади  і всієї країни від поширення  коронавірусу. Будьте здорові та  дотримуйтеся правил особистої гігієни.Залишайтеся вдома.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше