Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Оголошення
13.04.2020

Відповідно до ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сферу господарської діяльності» і Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України  від 11.03.2004 року № 308, Станіславська сільська рада, з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляє про оприлюднення проектів рішень Станіславської сільської ради:

  • Про встановлення єдиного податку на території Станіславської сільської ради на 2021 рік.
  • Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне  від земельної ділянки на території Станіславської сільської ради на 2021 рік.
  • Про встановлення ставок земельного податку на території Станіславської сільської ради  на 2021 рік.
  • Про встановлення туристичного збору на 2021 рік.

 з аналізом їх регуляторного впливу.

З проектами рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Станіславської сільської ради офіційному сайті Станіславської сільської ради https://stanislavskaotg.dosvit.org.ua/, на інформаційному стенді:

  • у адміністративному приміщенні сільської ради за адресою вулиця Свободи, 15, село Станіслав;
  • у адміністративному приміщенні сільської ради з адресою вулиця Центральна, 75, село Широка Балка.

Зауваження та пропозиції приймаються Станіславською сільською радою в письмовій формі, поштова адреса сільської ради: вулиця Свободи, 15, село Станіслав, Білозерський район, Херсонська область, електронна адреса сільської ради для листування stanislav_sr@meta.ua, протягом місяця з дати опублікування повідомлення у ЗМІ (з 10.04.2020 року до 10.05.2020 року, газета «Придніпровська зіра» випуск від 10.04.2020). Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням  прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій.

Телефон сільської ради (05547) 53-2-67.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше