Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рекомендації щодо роботи підприємств з реалізації продуктів харчування в умовах жорсткого карантину.

Інформаційне повідомлення
03.04.2020

з 12 березня  на території  України  оголошено карантин. Для недопущення  виникнення та поширення випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на  території  держави проводиться  ряд   заходів.

3 квітня 2020 року в рамках інформаційної розяснювальної роботи на території Станіславської ОТГ було проведено візити  представником  Білозерського управління держпромспожив служби   Катериною Глібівною   та  представниками сільської ради  до підприємств з реалізації продуктів харчування (суб*єктів господарювання). Візит носив інформаційно-розяснювальний характер, що потрібно робити щоб не допустити розповсюдження поширення вірусної інфекції. Спеціаліст наголосила ,  що підприємці (субєкти господарювання) повинні  забезпечити своїх працівників  засобами  (антисептик для рук, змінними рукавичками 4-5 пар на робочу зміну, масками(1 на 3 години роботи), дезинфікуючими засоба ) В  приміщенні  повинно проводитися вологе прибирання раз на 3-4 години,  біля в ходу  вологий коврик з дизінфікуючим розчином, проводити провітрювання приміщення після   вологого прибирання.  Всі продукти запаковані, пофасовані та ні в якому разі не знаходяться  на  підлозі.  Дотримуючись  всіх   правил  ми вбережемо  своє життя та життя рідних, оточуючих від хвороби.

Будьте  зророві, соціальновідповідальні та   бережіть себе!!!

 

Рішенням засідання КМУ від 23.03.2020  Протокол №10 та рішення засідання міжвідомчого оперативного штабу ХОДА   регіональної комісії ТЕБ та НС від 25.03.2020 протокол №17  було встановлено порядок допуску відвідувачів до магазину :

  • Перебування відвідувачів у торгівельному приміщенні (операційному залі) із розрахунку 1 особа на 10 кв. м
  • НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ до торгівельних приміщень/операційних залів особи без засобів індивідуального захисту (масок)
  • дотримання дистанції не менше 1,5 метрів між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до торгівельних приміщень/операційних залів з встановленням спеціальних позначок
  •  забезпечення дотримання дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метрів в чергах до кас та/або терміналів самообслуговування
  • забезпечення можливості використання спиртовмісних антисептиків відвідувачами
  • забезпечення відвідувачів достатньою кількістю одноразових серветок на столах обслуговування та умовами для збору відпрацьованих серветок.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше