Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про прийняття рішення щодо розроблення детального плану території земельної ділянки

Містобудування та землевпорядкування
29.05.2020

Станіславська сільська рада повідомляє про прийняття рішення щодо розроблення детального плану території земельної ділянки (із зміною цільового призначення: з чинного наразі призначення - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (під будівництво та експлуатацію електростанції з використанням енергії сонця) — на призначення: для будівництва потужностей для переробки овочів та фруктів за адресою: с. Станіслав вул. Білозерське шосе, 17 площею 8,0 га.

З рішеннями ради можна ознайомитися у приміщенні сільської ради за адресою: с. Станіслав вул. Свободи, 15 та на офіційному сайті сільської ради за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше