Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту села Софіївка Херсонського району Херсонської області»

Містобудування та землевпорядкування
17.09.2021

Станіславська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту  села Софіївка Херсонського району Херсонської області»

Мета розробки Генерального плану села Софіївка Херсонського району Херсонської області визначення принципових напрямків необхідності раціонального використання земель, створення належних умов для життєзабезпечення, обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту с.Софіївка. Це комплексний документ для здійснення стратегічної та оперативної діяльності сільської ради у напрямку соціально-економічного розвитку, організації вулично-дорожнього руху, інженерного обладнання і благоустрою, охорони природи, а також визначення черговості освоєння територій.

Замовник Генерального плану: Виконавчий комітет Станіславської сільської ради.

Розробник Генерального плану: ТОВ «УКРТЕХІНВЕНТАРИЗАЦІЯ»

Підстава для розроблення: Рішення Станіславської сільської ради №447/774 від 03.05.2019 року

Громадські слухання відбудуться 29 вересня 2021 року, о 14:00 годині в приміщенні актової зали Станіславської сільської ради.

З техніко-економічними показниками проекту генерального плану села Софіївка та його графічною частиною можна ознайомитись посиланням а також в Станіславській сільській раді за адресою:  с. Станіслав вул. Свободи, 15.

Пропозиції до проекту генерального плану приймаються Станіславською сільською радою у місячний термін з дати публікації повідомлення з 17.09.2021 по 18.10.2021  за адресою:  с. Станіслав вул. Свободи, 15; телефон: (05547)53451.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу архітектури, містобудування , земельних відносин та житлово-комунального господарства – Безродня Вікторія Володимирівна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше