Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо ситуації з газифікацією с. Станіслав

Новина
26.07.2020
Станом на 26 липня газ подано на "горі" і частині центру села. На цих ділянках газ підключили тим, до кого змогли попасти в домоволодіння працівники газової служби. На горі газ пускали майже по свіх вулицях. В неділю буде продовжувати індивідуальний пукс газу абонентам аварійна бригада.
 
Що стосується Мовчанівки, тут виникли проблеми, які і спричинили збій з графіку. Декілька днів випробовування трубопроводів показували витік газу, який не могли знайти. Шукаючи, виявили декілька не санкціонованих підключень громадян. "Посприяли" випробуванню люди які вирішили самі зірвати пломби і включити крани, в той час як проводилось випробування. При цьому прилади показували розгерметизацію трубопроводу. Наразі всі витоки усунуті і пуск газу обіцяють розпочати з понеділка.
 
Щодо більшої частини центру. Тут ще багато абонентів навіть не опломбовані. З понеділка продовжиться ця робота. Лише після 100% опломбування розпочнеться випробування трубопроводу.
 
При всіх наших справедливих претензіях до роботи працівників газової служби ми повинні всіляко сприяти їх роботі. Необхідно розуміти, що поки всіх не опломбують, випробування не проведуть. При цьому багато хто з нас ховається від газовиків, а вони самовільно не можуть зайти до вашого домоволодіння. Це затримує роботи. Самовільне відкриття кранів теж може затримати роботи, адже в цей час можуть проходити випробування. Таким чином один абонент може затримувати роботи у всьому селі.
 
Що стосується наших претензій до роботи газовщиків, про це повідомлено і район, і область.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше