Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про проведення семінару з розвитку галузі бджільництва

Оголошення
26.02.2021

Вже традиційно щорічно на території ККЗ « Ювілейний» (м.Херсон вул.Перекопська, 11) проходитиме агропромислова виставка «Фермер». 03 березня 2021 року о 12:00 в рамках цієї виставки відбуватиметься семінар на тему: "Розвиток галузі бджільництва - дієвий алгоритм взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади".

До участі запрошуються: провідні аграрії, представники Мінекономіки, районні Асоціації фермерських господарств, бджолярі.

В ході семінару будуть висвітленні питання, що пов’язані з попередженням та недопущенням отруєння бджіл під час обробки сільськогосподарських угідь, заходи безпеки під час надання послуг бджолозапилення, а також інструмент ефективної комунікації «Grand Expert».

Запрошуємо всіх зацікавлених прийняти участь у заході.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше