Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про скликання ХХХVІІ сесії сільської ради VІІ скликання

Оголошення
08.11.2019

13 листопада 2019 року о 13:00 год. в залі засідань Станіславської сільської ради відбудеться пленарне засідання ХХХVII сесії Станіславської сільської ради VІІ скликання

На розгляд пленарного засідання пропонується винести наступні питання:

  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.12.2018 року № 331/658 «Про сільський бюджет на 2019 рік»;

(Доповідає: начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Сміюха Н.В.)

  • Про передоплату підписки періодичних видань.

(Доповідає: начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Сміюха Н.В.)

  • Про затвердження актів приймання-передачі майна та передачу майна в оперативне управління Широкобалківському закладу дошкільної освіти – ясла-садок «Світлячок» Станіславської сільської ради Білозерського району Херсонської області.

(Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)

  • Про затвердження актів приймання-передачі майна та передачу майна в оперативне правління Широкобалківському закладу повної загальної середньої освіти Станіславської сільської ради Білозерського району Херсонської області

(Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)

  • Про звернення Станіславської сільської ради до Голови Верховної Ради України та Премєр-міністра України щодо фінансового забезпечення потреб мешканців громади.

(Доповідає: сільський голова Желуденко В.В.)

Земельні питання 

  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в с. Станіслав по вул. Свободи, 10.

(Доповідає: провідний спеціаліст з питань земельних відносин Загоровська Л.В).

З розпоряденням можна ознайомитися за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше