Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сучасний підбір кадрів: рекрутинг в службі зайнятості

Інформаційне повідомлення
29.11.2021

Сьогодні ми спостерігаємо за тим, як світ стрімко змінюється: розвиток технології та техніки, поява нових різноманітних сервісів. Ці зміни не могли оминути і ринок праці. З’являються нові сфери діяльності, трансформуються трудові відносини між роботодавцем та працівником, змінюються вимоги до претендентів на роботу.

Потребою є пошук претендентів на роботу з різних джерел інформації Наразі актуальним є рекрутинг – напрямок роботи з роботодавцями.

Тож, в чому суть сучасного рекрутингу і які вигоди від нього мають зацікавлені сторони?

Робота служби зайнятості полягає не лише в підборі працівників, але і в пошуку роботи для безробітних. Тобто, рекрутер працює в інтересах обох сторін, а не однієї, як це відбувається в рекрутингових агентствах. Така співпраця вигідна для усіх. Плюсів особисто для самого роботодавця чимало. По – перше, він не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. По – друге, не проводить численних співбесід. По – третє, роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних сайтах, він може скористатися ресурсами служби зайнятості.

Така послуга надається в службі зайнятості безкоштовно. Шукачам роботи така співпраця допомагає знайти хорошу роботу, відповідно своїм навичкам і побажанням.

Навіть у досить непростий період Білозерська районна філія тільки посилила свою діяльність. Із запровадженням карантинних заходів підбір роботи клієнтам та пошук фахівців роботодавцям не зупинявся ні на хвилину. В період «жорсткого» карантину ярмарки вакансій та співбесіди перейшли переважно в онлайн режим. А такі зустрічі у форматі «Роботодавець – рекрутер – шукач роботи» набувають популярності, адже сприяють швидкому укомплектуванню робочих місць. В умовах обмежувальних заходів - це чудова нагода донести інформацію про вакансії до осіб, які шукають роботу  та надати можливість роботодавцю дистанційно поспілкуватися одразу з декількома претендентами.                                                              

Що робити аби оперативно знайти потрібного фахівця? Отримайте підказку: зверніться до служби зайнятості, де без зайвих клопотів і максимально швидко вам знайдуть кваліфікованого працівника!

смт. Білозерка, вул. Кооператина, 101 або телефонуйте: 0554733822

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше