Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги жителів Станіславської громади.

Оголошення
13.02.2020

22-23 лютого 2020 року в рамках просвітницького проекту ТСН щодо можливостей громад для саморозвитку , за підтримкм Посольства Великої Британії буде проведено серію воркшопів в приміщенні Станіславської сільської ради.

запрошуємо всіх бажаючих відвідати воркшопи.  За більш детальнішою інформацією звертатися  в  сільській раді  до спеціаліста з  комунікації та звязків з громадськістю Сербін А.А.  або за телефоном 0999731875

план заходів

22 лютого  - воркшоп команда  Ігора Семиволоса (директор  Центру  близькосхіідних досліджень, один з провідних експертів з  розвитку  можливостей ОТГ в процесі децентралізації) у скоаді : Ігор Семиволос, Сергій Данилов,  Дмитро Звонок.

23 лютого - воркшоп  Тетяни Лебуховської (голови ГО "Буковинська агенція  регіонального розвитку"), U-LEAD, експерт з пошуку  грантових програм  для ОТГ.

23 лютого- и воркшоп  Прокаєвої Анни (Координатор Kharkiv Zero Waste, засновниця руху  Zero Waste в Харкові та мережі  мережі екохабів- місце,де народжується культура  "нуль  відховів")

23 лютого- воркшоп  Павла Бабенка( експерт з розвитку туризму з громадах, зокрема, зеленого туризму, радник з розвитку голови Краснокутської сі)льської ради, засновник Amazing Ukraine)

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше