Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага: знову сальмонела в курячому м’ясі з Польщі.

Оголошення
06.08.2020
Згідно повідомлення Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення через систему RASFF від 15.07.2020 р. №2020.2632-fup 7 стосовно виявлення сальмонели в замороженому філе птиці, експортованому з Польщі (виробник Zaklad Krak-Tol i Artur Tolak SP.j, Klaj) до України.
 
Білозерське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області попереджає суб'єктів господарювання, що здійснюють обіг харчових продуктів, про необхідність вилучити вищевказаний продукт з обігу харчування.
 
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Білозерське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за тел.: (05547) 3-34-92 або звертайтесь до управління.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше