Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Облік благодійної допомоги, зібраної для боротьби з COVID-19

Новина
21.05.2020
Сьогодні спеціалісти відділу бухгалтерського обліку сільської ради долучилися до вебінару “Облік благодійної допомоги, зібраної для боротьби з COVID-19”. 
 
Говорили про таке:
  • як налагодити збір грошей та матеріалів для медичних закладів - на забезпечення медичним обладнанням, масками, захисними костюмами;
  • як грамотно проводити облік допомоги, зібраної для медзакладів для боротьби з COVID-19.
Спікер Тетяна Станкус, консультантка з питань місцевих бюджетів та управління фінансами Програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE, роповіла:
? як правильно обліковувати благодійну допомогу?
? як про неї звітувати надалі?
? яка специфіка бухгалтерського обліку цієї допомоги?
 
Під час вебінару також обговорили правові засади здійснення благодійної діяльності, яким чином мають бути врегульовані відносини між отримувачем і надавачем благодійної допомоги, як здійснювати оцінку безоплатно отриманих цінностей та проводити оформлення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше