Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення

Оголошення
27.11.2020

Заплановане на 27.11.2020 рік друге засідання виконавчого комітету  у зв’язку з хворобою спеціалістів сільської ради, які є доповідачами переноситься на 30.11.2020 року (понеділок)  о 13 годині 00 хвилин, яке відбудеться у приміщенні Станіславської сільської ради за адресою: с. Станіслав вул. Свободи, 15

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  • Про підсумки виконання сільського бюджет за 9 місяців 2020 року.

(Доповідає: в.о. начальника відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Волос Л.В.)

  • Про проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Станіславської територіальної громади на 2021 рік та місцевих Програм.

(Доповідає: заступник з питань діяльності виконавчих органів сільського голови Завещана О.Л.; головний спеціаліст з питань захисту прав дітей та соціального захисту населення Кравченко Г.І.; директор УК «Центр з надання соціальних послуг» Куліш О.В.; начальник відділу «ЦНАП» Савченко К.М.;спеціаліст І категорії з питань ЖКГ та АПР Тріщанович М.В.; начальник відділу освіти,культури, молоді, спорту і туризму Станіславської сільської ради Сербін А.А.; завідувач Станіславської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Ковтун С.А.)

  • Про проект бюджету Станіславської сільської ради на 2021 рік.

(Доповідає: в.о. начальника відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Волос Л.В.)

  • Про призначення уповноважених осіб на складання протоколів  про адміністративне правопорушення (ст. 197,198 КУпАП)

(Доповідає: секретар ради Стасюк Т.М.)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше