Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошення на серію онлайн семінарів «Проєктний марафон»

Оголошення
16.06.2020
Херсонський регіональний офіс програми ULEAD з Європою проводить серію онлайн семінар з питань підготовки та управління проектами «Проєктний марафон».
 
Протягом трьох днів відбудуться заходи наступної тематики:
- 16.06.2020 – «Вступ. Від ідеї до управління змінами»
- 22.06.2020 – «Донори та їх термінологія. Сталий розвиток громад»
- 24.06.2020 – «Логіка проєкту. Бюджет та управління ризиками»
 
Учасниками можуть бути жителі Херсонської області, які планують управляти проектами та територіями. (Учасникам-початківцям бажано брати участь у всіх трьох заходах.)
 
Під час заходів буде детально розглянуто всі етапи процесу підготовки проєкту (від ідеї до реалізації), пошук партнерів та донорів, ризики.
 
Планується надати приклади співробітництва громад, публічно-приватного партнерства, обговорити кращі практики місцевого самоврядування, інформацію щодо успішних проектів, що були реалізовані раніше та напрацювати власні напрямки розвитку на рівні ОТГ, району та області.
 
Учасникам буде запропоновано поглянути на заявку очима донора, визначити власні можливості та перспективи розвитку у ключі подачі грантових заявок.
 
УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ МОЖЛИВА ЛИШЕ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ. Для реєстрації потрібно заповнити анкету за посиланням:
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше