Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спільне засідання постійних депутатських комісій Станіславської сільської ради

Оголошення
18.10.2019

18 жовтня 2019 року (п’ятниця) о 14 годині 00 хвилин в приміщенні Станіславської сільської ради відбудеться спільне засідання постійних депутатських комісій сільської ради

Порядок денний:

  • Про розгляд заяви жителів села Олександрівка Остапюк Т.І. та Пилиповець О.С. від 06.09.2019 року (Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)
  • Про внесення змін до рішення сільської ради №507/834 від 11.06.2019 року «Про затвердження проектно-кошторисних документацій»(Доповідає: начальник відділу, головний архітектор Безродня В.В. )
  • Про внесення змін до рішення сільської ради №562/889 від 26.07.2019 «Про затвердження переліку проектів, що фінансуються за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування інфраструктури Станіславської об’єднаної територіальної громади у 2019 році»(Доповідає: начальник відділу, головний архітектор Безродня В.В. )
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 29.05.2019 року № 510/837 «Про співфінансування з місцевого бюджету сільської ради на проекти, які реалізовуються за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році»
    (Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)
  • Про внесення з мін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Станіславської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік(Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)
  • Про затвердження місцевих Програм (Доповідають: Кравченко Г.І., Стасюк Т.М., Тріщанович М.В., Потапова А.Ю, Симоньянц С.М., Волошин Ф.Є., Швець К.І., Завещана О.Л., Іванко О.О.)
  • Про внесення змін до місцевих Програм(Доповідають: Тріщанович М.В., Безродня В.В., Василенко А.В., Загоровська Л.В.)
  • Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Станіславської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік(Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)
  • Про сільський бюджет на 2020 рік(Доповідає: начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку планування та звітності Сміюха Н.В.)

Явка депутатів та доповідачів обов’язкова.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше