Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зі святом Успіння Пресвятої Богородиці!

Привітання
28.08.2020

Шановні жителі громади!

Сьогодні, 28 серпня, усі православні християни відзначають величне свято Успіння Пресвятої Богородиці. В цей день згадують Богородицю Діву Марію, яка протягом двох тисяч років є ідеалом християнки, матері, жінки. Сьогоднішнє свято – не свято смерті, це – свято радості, урочистий момент переходу Діви Марії від земного життя до життя вічного.

Протягом багатьох століть Успіння Пресвятої Богородиці надихає мільйони християн до праведного життя і подвижництва, вселяє віру і надію в перемогу над смертю та гріхом.

В цей світлий день зичу усім вірянам миру, добра, правди і любові. Вірю, що молитвами Богородиці Діви Марії Україна подолає усі незгоди і лихоліття та по милості Божій воскресне оновлена у славі та звитязі.

З повагою,
Станіславсьский сільський голова
Володимир Желуденко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше