Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, транспорту, комунальної власності, підприємництва та сфери послуг

Оголошення
19.11.2020

23 листопада 2020 року (понеділок) о 12 годині 00 хвилин  в приміщенні Станіславської сільської ради (с. Станіслав, вул. Свободи 15) відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, транспорту, комунальної власності, підприємництва та сфери послуг.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  • Про безоплатне прийняття майна для закладів освіти у комунальну власність Станіславської сільської територіальної громади;

(Доповідає: начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму сільської ради Сербін А.А.)

  • Про передачу комунального майна в оперативне управління закладам освіти;

(Доповідає: начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму сільської ради Сербін А.А.)

  • Про передачу частини нежитлового приміщення за адресою с. Станіслав вул. Свободи, 32 в оперативне управління КНП «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради.

(Доповідає: сільський голова Самойленко І.Д.)

  • Про затвердження актів приймання-передачі майна прийнятого із спільної власності територіальних громад Білозерського району в комунальну власність Станіславської сільської територіальної громади.

(Доповідає: в.о. начальника відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, планування економічної діяльності та звітності Волос Л.В.)

  • Про прийняття майна із спільної власності територіальних громад Білозерського району в комунальну власності Станіславської територіальної громади.

(Доповідає: сільський голова Самойленко І.Д.)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше