Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ НА ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Містобудування та землевпорядкування
16.07.2021

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості  на офіційному веб-сайті Станіславської сільської територіальної громади розміщено заяву на визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування – «Генеральний план села Софіївка Херсонського району Херсонської області»

Строк громадських обговорень – 15 днів з дати оприлюднення даної публікації

Відповідальний за організацію розгляду – начальник відділу архітектури, містобудування, земельних відносин та житлово-комунального господарства Станіславської сільської ради – БЕЗРОДНЯ  В.В.

Пропозиції та зауваження до Заяви подаються до відділу архітектури, містобудування, земельних відносин та житлово-комунального господарства Станіславської сільської ради за адресою: 75051,  с. Станіслав, вул. Свободи, 15,  тел.: (05547)53267 , email:  stanislav_sr@meta/ua 

Замовник – Виконавчий комітет Станіславської сільської ради

Заява на визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування –«Генеральний план села Софіївка Херсонського району Херсонської області»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше