Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Станіславська сільська рада розпочала роботу по виявленню безхазяйного майна

Оголошення
26.06.2020
З 2020 року землі під господарськими дворами КСП «Лиман» та КСП «Комунар» передані у розпорядження сільської ради. До цього вони знаходилися у розпорядження Держземагентства.
 
Тому Станіславська сільська рада розпочала роботу по виявленню безхазяйного майна, яке знаходиться на цих територіях.
 
Наразі склалася така ситуація, що частина користувачів розташованих на цих землях споруд до цього часу не оформила право власності на ці споруди. Відповідно споруди і земля під ними використовується без правовстановлюючих документів.
 
За них не сплачується податок на нерухомість, земельний податок та орендна плата за землю.
 
Сільська рада звернулася листом до всіх користувачів вказаного майна з вимогою надати відповідні документи для впорядкування цього питання. Але на частину таких споруд користувачі не надали документів на право власності. Або лист сільської ради був проігнорований, або таких документів не існує в природі.
 
З наступного тижня відповідна комісія почне інвентаризації вказаних споруд. При ненаданні відповідних документів на споруди, комісією буде винесене питання на сесію сільської ради про оголошення таких споруд безхазяйними з послідуючим взяттям їх у власність громади.
 
Враховуючи вище сказане ще раз звертаємося до користувачів споруд, що знаходяться на господарських дворах бувших сільськогосподарських підприємств, надати до сільської ради документи про право власності на ці споруди.
 
Нагадуємо, що на сьогодні єдиним документом на право власності є витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Новини на цю ж тему

Сьогодні працівниками комунального підприємства "Надія" облаштовано оглядовий майданчик на балці "Байдиха" перед с. Станіслав.

Відтепер ви та гості громади можете перепочити від буденної рутини та споглядати за тихим плином вод лиману в новенькій альтаночці.
Новина
09.10.2020

Інвестор з Бельгії пояснив причини зупинки будівництва Дніпро-Бузької ВЕС

Планувалося, що до кінця цього року ВЕС буде вже генерувати електроенергію.
Новина
10.09.2020

Станіславська сільська рада просить всіх платників земельного податку, в межах громади, терміново з’явитися для отримання податкового повідомлення за 2020 рік

Станіславська сільська рада просить всіх платників земельного податку, в межах громади, терміново з’явитися для отримання податкового повідомлення за 2020 рік
Оголошення
30.06.2020

Засідання обласної комісії з питань наповнення місцевих бюджетів

На засіданні обласної комісії з питань наповнення місцевих бюджетів, яке відбулося 24 червня 2020 року, до порядку денного були включені питання з виконання місцевих бюджетів і легалізації найманої праці та заробітної плати, зокрема і Станіславської ОТГ.
Новина
24.06.2020

Станіславська сільська рада просить всіх платників земельного податку, в межах громади, терміново з’явитися для отримання податкового повідомлення за 2020 рік в сільську раду

Станіславська сільська рада просить всіх платників земельного податку, в межах громади, терміново з’явитися для отримання податкового повідомлення за 2020 рік в сільську раду
Оголошення
11.06.2020

Міжнародна онлайн-конференція "Відновлення місцевої економіки"

Запрошуємо представників бізнесу 28 квітня долучитися до міжнародної онлайн конференції.
Анонс події
24.04.2020

Управління активами ОТГ

Розпочато роботу з розробки реєстру майна комунальної власності та врегулювання питань управління активами громади.
Новина
12.03.2020

Круглий стіл " Питання оподаткування та детінізації зайнятості населення"

21 лютого о 14.00, в приміщенні Станіславської сільської ради відбудеться
Оголошення
17.02.2020

Представники Станіславської ОТГ прийняли участь у дводенному тренінгу щодо покращення місцевого бізнес-клімату в громаді

13-14 лютого у м.Київ відбувся дводенний тренінг щодо заходів для покращення місцевого бізнес-клімату у регуляторній сфері. Проект реалізовано Центром міжнародного приватного підприємництва (CIPE) та програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
Новина
14.02.2020

Детінізація зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами — масштабна всеукраїнська кампанія

Незадекларована праця - є проблемою сучасного українського суспільства, що суттєво впливає як на економічні показники країни в цілому, так і на якість життя та соціальну захищеність кожної окремої людини.
Інформаційне повідомлення
29.01.2020

До уваги приватних підприємців, юридичних осіб, які сплачують податки до Станіславської ОТГ станом на 01.12.2019 року

Заборгованість по податках по платниках с. Станіслав, Широка Балка та с.Софіївка.
Оголошення
12.12.2019

26.11.19 р. прийнято Програму місцевого економічного розвитку Станіславської ОТГ

26.11.19 р. прийнято Програму місцевого економічного розвитку Станіславської ОТГ та План дій з її впровадження
Новина
27.11.2019

16-17 жовтня в м Одесса  пройшов семінар з місцевого економічного розвитку “Від Стратегії до Дій” для громад третьої когорти DOBRE.

На якому представники громад Херсонщини та Миколаївщини представляли свої проекти, напрацювання. 
Новина
18.10.2019

Засідання робочої групи з МЕР

Засідання робочої групи з питань місцевого економічного розвитку
Новина
05.09.2019

Друге засідання робочої групи з місцевого економічного розвитку

Друге засідання робочої групи з місцевого економічного розвитку
Новина
31.07.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше